Hålltider, toalöst, o utstickande bakdel

Vissa dagar är det ganska nice att ha tio minuters hålltid där slutet/början på en linje är. Verkö är ett sådant ställe. Solnedgång o havet...ger ro i själen.
 
 
Du som inte kan vänta utan klämmer in dig på någon sida för att försöka komma före..du bör tänka på följande:
Vi kollar alltid innan vi börjar svänga men om du kommer i världens fart så kan det gå illa. På bilden är det en kort buss på ca 13 meter.. är den en på 16,5 så är det än mer som sticker ut bakom hjulen vid en sväng.
 
 
Det här är en toa...dom finns vid slut/vänd hållplatserna om man har tur. Tyvärr saknas det på dom turer som går längst bort..o där man oftast behöver dom som mest. Jepp, det finns både lyse o värme😂
 

Här får man stå 19 min ena hållet o ca 10 minuter andra hållet..orsaken heter krösatåget. Sedan står man ca 10 minuter i Fur (furs sjukhus o det är ett ställe utan toa) o  det ligger precis innan länsgränsen o Emmaboda kommun.
.
 
So true!! Det borde vara olagligt att behöva gå upp innan kl 10 🤣
 
Om man är sjuk, oavsett av vad, så stannar man hemma tills man är frisk o sedan ytterligare 48 timmar. Att detta ska vara så svårt???? Är man tex magsjuk så stannar man hemma tills magen är bra o sedan 48 timmar så varför är det så svårt att göra det när man är sjuk av annat som kan smitta. Förkylning, covid, vattenkoppor, halsfluss etc etc etc. Nu ränner alla o ska testa sig o belastar systemet som fasen o för vad??? Är du sjuk så stannar du hemma punkt!! Du lär inte bli friskare för att du testar dig eller smitta mindre. Vissa blir jättesjuka av en vanlig förkylning så håll dina bassilusker i ditt eget hus tack.
 
I morgon ska jag vittna i en rättegång..inte för att jag vill utan för att jag måste. Ex grannarna bråkade (hände ofta) o nu när dom är separerade så har killen anmält tjejen för misshandel.
När frågan kommer om jag ringde polisen den "dagen sommaren 2020" (det tar tid att komma på att man ska amäla tjejen) för att grannarna bråkade blir mitt svar: Nej!!
Ska bli kul o se vad advokaten säger då...men jag ringde inte polisen för att dom bråkade utan för att jag plötsligt hörde deras dotter skrika mitt i allt dörrslängande, väggbankande o gapande. Ingen av föräldrarna hade vett att ta tösen o lämna lägenheten..egentligen borde barnet polisanmäla föräldrarna för psykiskt lidande. Som tur är så kan jag vittna via mobilsamtal o behöver inte närvara fysiskt. Det hela är så löjligt o jag fattar inte hur man bara kan slösa pengar på en sådan rättegång🙄
 
Klockan ringer sju...är ju tvungen att tvätta o får passa på då jag ändå måste gå hemma o vänta på att  bli utfrågad...det är ju inte ofta man kan tvätta som planerat. Får nog börja lägga två dagar i månaden på jobb som ej tillgänglig så jag inte får slut på kläder. Nu får man bara två skjortor, en kjol/ ett par byxor o en stickad tröja..man tror tydligen att alla har en tvättmaskin i sitt hem 🙄
 
 
🤘🤘
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gothammar.blogg.se

Livets upp o ner o allt skit där emellan, på både gott o ont.

RSS 2.0