Snabb uppdatering

 
Tid för körprov är satt o lika så tid för ykb prov är spikat.
Lägenhet ordnad o det blir i porten bredvid där jag bodde tidigare i en etagelägenhet.
Inflytten blir den 1 november då killen som bor där redan fått nycklar till sin nya lägenhet..alltså slipper jag bo i en stuga eller hemma hos någon.
60 kvadrat o 6100kr/månad är helt okay. Hur jag ska få dit mina grejer kluras det på o lika så när. Eventuellt kan jag få nycklarna redan den 22 eller 25 oktober.
Så fredagen kommer att gå till att ringa en massa samtal o försöka få lite struktur på allt som ska organiseras o allt som det ska ändras adress på (bredband, el etc). På lördag kommer man o hämtar köksborde så då kan jag börja packa köket. När ett skåp är tömt så torkas det ur o får en postit lapp på dörren. Ugn ska göras ren o kyl/frys dras fram. Vardagrummet där är det bara fönster som ska putsas då man ska slipa o spackla. Klädkammaren behöver jag inte heller städa då samma sak ska göras där. Sovrum o hall går snabbt o det finns bara fyra garderober. Det som är värst är badrummet med det svarta oblanka kakelgolvet där alla kalkfläckar sitter som berg.
Nästa vecka ska jag maila runt de företag i o runt staun om att ev få göra 3 v praktik när det är dax för det.
Fy fasen vad gött att bostaden är löst till nästan 100%. Så fort kontraktet är underskrivet med bankid så är det garanterat klart. Lär sova lite bättre i natt.
 
🤘🤘
 
 Fick denna av D som (tyvärr lämnat Sverige igen för nytt äventyr). 
 
 
 

Gothammar.blogg.se

Livets upp o ner o allt skit där emellan, på både gott o ont.

RSS 2.0