Mycket jobb blir mindre tid över o en trött hjärna

Skulle ju gjort ett inlägg om Janne men blev inringd för att jobba o tappade både ork o inspirationen, men inlägget kommer så småningom. Jobbade 6 dagar på raken o var ledig i går på julafton..då jag fick tid i tvättstugan 😂 Natalie var ensam så vi bestämde att käka mat o kolla film tillsammans o det blev en köttbit med potatis o kantarellsås...ingen av oss kände för julmat. Jag var för trött i skallen (alla linjer man ska lära sig, komma i håg o allt annat som är nytt)  för att ens tänka på att fira jul även att Tävetorparna ville jag skulle komma dit. Facetime med TD mitt i natta var en bra julklapp 😂
Har nu tappat 29 kg o har bara tio kvar..sakta men säkert o på ett stadig sätt försvinner dom. Tyvärr hinner jag inte gå min 1-1,5 mil om dagen men då jag jobbar från depån så blir det i alla fall 12-15 tusen steg så det blir runt 8 km o det får ändå duga. Det som är bra med att jobba är att jag äter middagen när jag kommer hem, jepp oavsett tidpunkt, samt att under jobbet så äter jag frukt o blåbärssoppa. Dvs jag äter mindre eller lika mycket som jag gör av med...det enda jag behöver nu är ett nytt träningsband o två tyngre hantlar då det inte blir gym än på ett tag.
I söndags när jag jobbade hade jag minst tio små hjärnblödningar..aldrig har jag varit med om så många idioter bakom ratten som då? O det är helt otroligt att nya bilar inte är utrustade med blinkers, o inte heller lyse bakåt. 
Så är det ett par saker som jag bara måste få ur mig:
1  REFLEXER är en jävligt bra grej att hänga överallt på sig själv, barnvagnen, hunden mm. Du ser alla fordon hur tydligt som helst men vi ser inte dig
2 Nej en buss kan inte svänga runt på ett frimärke
3 Ja bussen är ca 16 meter o behöver utrymme när den ska svänga
4 Ca 16 ton buss kan flytta på en bil
5 allt bakom bakhjulen på en buss sticker ut när den svänger..så försöka klämma sig förbi en buss som tex börjat svänga vänster är inte så jäkla smart
6 att kasta sig ut framför bussen som precis börjat rulla för att få den att stanna o ta upp dig, trots att det är du som är sen, gör att du inte får åka med utan får vänta på nästa.
7 Svarta kläder är skitsnyggt (har själv massa svart) men när du står på en hållplats när det är mörkt, o hållplatsen är dåligt upplyst så syns du inte ett jävla skit. Så REFLEXER eller vifta med mobilen så vi ser dig.
8 Att trycka på alla hållplatser för att jäklas med bussföraren är korkat...förseningar innebär att vi slutar senare vilket innebär övertid. Så ditt "jävlande" bli catching i vårt lönekuvert o dom som blir sura är dina medresenärer för det är dom som blir sena.
Det var skönt att få dom åtta punkterna off my shoulders 😂🤣 fast det lär säkert komma fler med tiden 🙄😆
 
Nu ska jag ta lite glass o sedan gå en sväng med Jönsson.
 
God Jul från oss ❤
 
 
🤘🤘
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gothammar.blogg.se

Livets upp o ner o allt skit där emellan, på både gott o ont.

RSS 2.0