Jaa mer bök, korten har kommit o snart bär det av.

Så hela nästa vecka är avloppet avstängt från månadag till fredag...o dygnets alla timmar. Det är ju helt strålande då man ska försöka städa kök o badrum..asså jag ger fan upp snart o skiter i att städa..med tanke på att min elräkning är 500 mer än vanligt pga den där jäkla fläkten.
 
Nu är det bara en vecka kvar i Helsingborg. Trivs men det är för långt från vattnet. Behöver "hem" o regroup, ladda om, o få balans igen.
 
Nu har alla korten kommit så då kan man ju säga att det är klart!
Förarkort: Kortet som går in i färdskrivaren
Körkort: Visar att jag har rätt att köra moppe, bil o buss privat
Ykb kort: Visar att jag får jobba som yrkeschaufför.
Alla ska man ha med sig så det blir till att försöka hitta en korthållare som jag kan få med 6 kort i..o som inte är en mobilplånbok.
 
 Nu är det inte många dagar kvar... Ska hämta bilen på fredag o släpet kl 15. Då jag kunde hämta bil tidigare så kunde jag hämta släpet tidigare, så hinner jag en vända på fredagen. Har jag tur så räcker det med en på lördagen o kan då ha hela söndagen till att packa upp. Skulle jag behöva köra en vända till så finns det tid till det. Jönsson lämnar jag hos AoC på torsdagen runt lunch. Ska skura badrummet på torsdagen o det sista jag gör innan jag kör sista vändan är att dammsuga o torka dom golv som ska torkas. Då köket är ur funktion så har jag nu gjort ren diskmaskinen o spisen. Så köket är helt klart utom kyl/frysen.
 
Jönsson tror han är genomskinlig o när man flyttar på honom...
 
Så blänger han 😂
 
Har plockat isär soffan..då det är lättare att transportera.
 
 Fick slut på kartonger så jag tog bussen till Biltema.
Allt är nu packat utom det som jag behöver dom sista dagarna. På torsdag ska U kvittera ut mina nycklar o allt är klart med hur vi ska göra med nycklarna hit.
Nästa vecka lär jag vara invalido 😂
 
Här kommer låttips (från TD): Fighter - Charlie and the church
Dreamer - Brave and the Royals
Echo - Autumn Kings
Can't stop me now - Oh the Larceny
Reaper - Silverberg,Jordan frye
Bad - Royal Delux
Last one standing - WAR*HALL
 
Kommer en låtlista när jag kommit på plats o fått allt uppackat.
 
Nackdelen med att stå utan kök är ju att man lever på varma mackor i mackejärnet, vanliga mackor o snabbmat. Idag blev den Dominos
Så himla hemskt eller hur? 😂
 
Nä nu är det dags för att försöka sova lite..har haft lite problem med sömnen senaste veckan. Tror inte jag somnat innan 04 o så vaknat vid 8. Gäspar konstant... imorgon ska jag ta upp stolen o fyra kartonger o två resväskor från källaren. Sedan är det bara vinden kvar men jag tänkte lasta kartonger på fredagen o har jag plats kvar så fyller jag på från vinden.
 
🤘🤘
 
 

Gothammar.blogg.se

Livets upp o ner o allt skit där emellan, på både gott o ont.

RSS 2.0