Som en bergodalbana

Att få svackor i en lång svacka är lite som kaka på kaka..men det händer o det är bara att stå ut. Igår pallade jag inte ens gå ur sängen o idag låg jag halv dagen innan jag tog mig upp. Hade jag kunnat sova så hade det ju varit toppen då det är ont om den varan i vanlig ordning. I morgon är det upp tidigt då jag ska till läkaren o vi får väl se hur det går. För att inte bara gå o dra samt försöka få upp energin lite så har jag sökt lite utbildningar, vi får väl ser hur det går med det. Måste ju sysselsätta mig så länge pandemin gör att jag får gå o skrota.
 
Det är mycket kliande o klappande o han dar sig inte för att sätta sig på en för att få uppmärksamhet, eller så kommer han bara o ställer sig uppfodrande o typ: här är jag just do it 😂
 
Hade hjul på den här fotpallen o dom made me nuts för skiten var aldrig stilla, vilket gjorde att jag aldrig satt i den. Nu tog jag tag i det o skruvade av dom, hade inga vanliga ben som passade men med en matta under så löste det sig ändå. Nu kan även Jönsson hoppa upp utan att åka fotpall över halva rummet. Win win!!
 
Vi har oxå kollat på Hundpatrullen Oslo o då blev han så slut att han föll ihop 😂
 
Så måste jag prata om det där med vitlök på pizza...Jag tycker ju att om man ska ha färsk vitlök på sin pizza så ska den vara pressad o inte grovhackad. Grovhackad vitlök hinner aldrig bli mjuk på den korta stunden som den är i ugnen utan man får tugga på råa bitar...vilket inte gör vitlöken rättvisa, eller pizzan. Så pizzerian där jag bor har grovhackad vitlök. Detta glömmer jag de få gånger jag beställer filé pizzan som då innehåller vitlök, så blir jag irriterad när jag får pilla bort bitarna. Har nu skrivit på menyn: "Grovhackad fucking vitlök" Så får vi se om jag lyckas komma ihåg nästa gång. Fast det är ju inte så ofta jag äter pizza längre, kanske en gång var tredje månad om inget speciellt inträffar, där av det dåliga vitlöksminnet (kan ju skylla på det i alla fall)
 
💋🤘
 
 

Gothammar.blogg.se

Livets upp o ner o allt skit där emellan, på både gott o ont.

RSS 2.0