Veckan som gått

 
Månadens naglar speglar mig ganska bra. En massa själ o lite hjärta 😆
 
Ja o sedan kom det ju snö igen...på 1500 talet var det grönt på vintern, även 1600 talet hade milda vintrar där grödorna började titta upp..men det är ju inte så bra att skriva om för det ligger ju ingen ekonomisk vinning i det inte...Visst att vi ska värna om vår natur o tänka så grönt man kan men det börjar gå till överdrift o man skapar onödig rädsla. Det kan ju faktisk oxå vara så att vår jord har sina egna cykler.....
 
Många gnäller på vädret men jag älskar grått, mycket svalt o lite dugg i luften. Ja, helst hade jag velat ha snö men det ser inte ut som om det blir någon sådan så då får jag nöja mig med näst bästa (eller åka till Åre eller Vemdalen). Kan ut o gå hur mycket som helst...Fast nu är jag fortfarande lite begränsad o vissa muskler är fortfarande lite "trasiga" men nog går jag några svängar varje dag, både med o utan Jönsson.
  
 
Här var jag en sväng veckan som var. Dock blev det sent upp o tidigt hem. Denna veckan som kommer så blir det Sthlm två gånger till o med. På tisdag är jag uppe 14.30 o ska träffa G vid 18 för att gå o käka lite. Sedan blir det en sväng på stan på onsdagen innan jag åker hem strax efter fyra på eftermiddagen. Torsdag ska jag studieåka med ev nya kollegor o då blir det Malmö-Nässjö-Malmö o på fredag så blir det Sthlm igen men är då uppe vid 18 tiden o åker 9.30 på lördagen. Så det är bara i morgon som jag är på kontoret...vilket inte räcker men jag får ta igen det veckan därpå. Normalt försöker jag åka med en sväg till Sthlm eller Nässjö en gång i veckan för att checka hur allt funkar, prata problem/lösningar samt att alla får "prata av sig" o ställa frågor om sådant som dom undrar över. Så fem dagars tågåk är liiiite väl när jag har en hel hög annat som jag måste hålla på med..men men det är bara att suck it up....det är ändå ganska kul att lämna office o fara runt lite 😃
 
  
 
 
 
På väg till hotellet som finns i änden av Arlanda Express perrongen, en trappa upp o till vänster.
 
Då man renoverar ovanpå o skulle fixat eländet man ställt till med i taket i mitt badrum så möter jag K varje morgon o varje em för att lämna o hämta Jönsson. Dom behöver ha nyckel för att kunna komma in o spackla, slipa o måla o då får dom ta K's nyckel...vilken dom inte hämtat än.
Så denna hållplats besöks varje dag, här kommer K's buss o min avgår på morgonen, på eftermiddagen så möts vi på andra sidan Ängelholmsvägen. Det är en liten bit att gå men det är faktiskt ganska skönt o så hinner Jönsson göra det han ska o klarar sig tills det är dax för nattkissen.
 
 
 
🤣😂
 
 
 
Pöss!!
🤘
 
 
 
 
 

Gothammar.blogg.se

Livets upp o ner o allt skit där emellan, på både gott o ont.

RSS 2.0