Gothammar.blogg.se

Livet suger oftast, men man kommer långt med svart humor, ironi o åsikter om allt :-)

På äventyr med mina boys

Kategori: Allmänt

Så en vän åkte på semester o lånade mig sin bil. Den röda faran lastades med boysen o allt som hör till o så drog vi iväg...i ösregnet 🤣 Jönsson o Tusse satt bak i bilsele. Tusse somnade strax utanför stan men jönsson satt o pep i de tio första milen...jepp, tio mil!! Varför? Jo han fick sitta bak o inte i passagerarstolen, fy skäms på mig typ hahahaha. Han gav upp o resten av färden gick bra (tror han gav upp men jag hörde inte genom musiken 😝)
Väl framme så var det ju full rulle o kolla allt, hälsa på alla dom inte sett på ett tag. Det åktes på fotbollsträning o där var det ju minst tusen personer..ja, i deras ögon 😂 o minst 100 bollar som man inte kunde få jaga o som fanns bakom en stooooor inhägnad. Utöver detta så ett helt nytt område att sniffa av o kissa in, så vid sju-halv åtta så slocknade herrarna i soffan. Deras hjärnor hade fått total overload o dom var som golvade av sömngas 🙂
Nu har vi nattkissat o bäddat ner oss inför mogondagens utmaningar..vad det kan bli vet jag inte, men för dom räcker det att gå åt andra hållet på kissrundan.