Vissa dagar ska man bara stanna i sängen

När man har en sån där dag när allt går fel...när till o med värma mat i micron blir ett fiasko..då bör man stanna i sängen o köra onlinepizza o Netflix. När jag vaknade kände jag att allt var lite off men lyssnade jag? Nä, givetvis inte 🙄. Hela denna månaden har haft bakgrundsmusik som gått i moll o that little black cloud har följt mig precis som min envisa förkylning. Bägge tar tid att reda ut o bli av med helt klart. Sitter just nu på tåget o ska en dag på kontoret men hade egentligen velat stanna i sängen i dag med.

Att ha detta runt husknuten är i alla fall balsam för själen.
(null)

115 meter från porten
(null)


Göra sig av med saker som tynger ner innebar att håret rök med ca 3 dm... 2 dm var slitet o den sista gick av bara farten

(null)

(null)

Känns lite naket men man vänjer sig o det växer ju som ogräs
(null)

Solfan har ju börjat skina mer än vanligt o även om det är vackert så vet man ju att snart kommer värmen. Solen har jag egentligen inget emot utan det är värmen o att man inte kommer undan den.
(null)

Wille har varit här o i vanlig ordning har vi spelat kort, flabbat, pratat om både roliga o jobbiga saker. Önskar jag kunde vifta med ett trollspö o fixa en massa för honom...
(null)

Avslutar med pendelhunden..som hamnade hos en hundfrisör som inte hade en aning om vad hon höll på med..o som helt klart bara hade ett skär o ingen sax. Jönsson ser ut som en blandning av gårdshund o minigris med en bischon havanais svans..o hans kala tillstånd gör honom poppis hos fästingarna. Om jag sa vad jag tyckte o tänkte? Tror ingen tvivlar på det 😂 Så jag fick jämna svansen o annat som spretade...ingen tror han är en bischon havanaise o han själv gör inget annat än kliar sig o han känner sig lite naken i vinden. Det är så kort att han inte kan ligga i solen o han som aldrig fryser vill helst inte gå ut när det blåser för kallt. Snabba kissar o så full rulle mot porten.
(null)

Nu full rulle mot Malmö o så ränna runt lite med några handdammsugare o annat skojsigt😊
🤘🏼

Gothammar.blogg.se

Livets upp o ner o allt skit där emellan, på både gott o ont.

RSS 2.0