Hängde med

 Måndagskvällen avslutades med en runda på ca 9 km o jag fick ta hela svängen på en gång då jag under dagen hängt med en skön böna..
 
 Mitt kusinbarn ville komma o hälsa på så jag mötte på stationen, vi gick förbi hemmakväll, tog bussen o gick inom pizzerian. Sedan kollade vi netflix o busade med jönsson.
 
Som hämtade andan i balkongdörren 
 
När han inte blev klappad..han var lite i hundheaven då det var två som busade o klappade 😂 När kusinbarnet åkt hem så dog Jönsson i 4-5 timmar o lyfte inte ens på huvudet när jag gick ut i köket.
 
 
 I går morse så väckte odågan mig med att klonka sitt nya ben i golvet..troligen för att jag skulle vakna o detta var synen som mötte mig när jag tittade över sängkanten..hur kan man blir sur på det facet.
 
Var hos läkaren för första gången sedan jag flyttade hit o jag är fortfarande förbannad så jag får vänta med att ge mig in på det. Dock så finns det vissa läkare som borde göra något annat...Läkare ska sträva mot att göra patienter bättre o inte sämre eller har jag missförstått det hela??!
 
Dom under mig har tydligen skaffat en hund till o har nu då en valp, o har lämnat denna ensam..så nu har han suttit o skällt o ylat i nästan två timmar för han är ledsen..o vad gör då min hund? Sover vidare o bryr sig inte ett skit..mattes duktiga vovve ❤
 
 
Det går ju inte riktigt så bra för mig just nu, inom något område utom ett möjligtvis 😉, så varför blir jag förvånad då ena pluppen försvinner. Var ute med jönsson o grannen kom..så jag tog ur pluppen o givetvis skulle jönsson sätta sig o skita, varpå jag la pluppen i fickan. Har nu gått där vi gick o där vi stod men pluppen går inte att finna. Wooofuckinghooo!!! Men man ska ju vara positiv så yaaaay jag har en plupp kvar o den funkar!!!🙄
 
 Imogon kommer en kompis ner o stannar till söndag o allt vi planerat är...inget 😂 Vi har lite ideer om vad vi kan tänka oss att hitta på men vi planerar inget för det blir aldrig som man tänkt sig...av någon konstig anledning 😛
Snart har jag en typ dejt 😆 o innan dess ska jag städa badrummet, sedan middag o framåt kvällen så ska jag ut o gå (hoppade över det igår). Fick leta fram ett trådlöst headset på snöre o ladda för vem kan gå utan musik i öronen. Gillar inte med snöre för microfonen sitter på ena sidan o tynger ner så det kasar o har sig. Någon granne kanske hittar min plupp..men då måste man ju ha tur o det har ju inte jag längre tydligen..
 
🤘
 
 
 
 

Gothammar.blogg.se

Livets upp o ner o allt skit där emellan, på både gott o ont.

RSS 2.0